DÜNYA DEZAVANTAJLILAR GÜNÜ İSHAKOĞLU MUSİKİ DERNEĞİ KONSERİ

3.12.2023 Pazar 20:00

Dezavantajlı bireylerin toplum yaşamına tam ve etkin katılımları önündeki engellere dikkat çekmek ve empati duygusunu yerleştirmek amacıyla, İshakoğlu Musiki Derneği’nin Kadir İshakoğlu şefliğinde, Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Dezavantajlılar İzci Kulübü üyeleri ile birlikte düzenleyeceği konsere, 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 20.00’de değerli Büyükçekmece ailemizi Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’ne bekliyoruz.