NİLGÜN BELGÜN’LE AŞK VE KOMEDİ

14.2.2024 Çarşamba 14:00

Nilgün Belgün'ün büyük ilgi gören ‘’İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi’’ isimli kitabından sahneye uyarlanan ‘’Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi’’ isimli müzikli danslı gösteride sanatçı; hayatını, anılarını, yaşadıklarını, şarkılar ve danslarla kimi zaman hüzünlü, kimi zaman kahkahalar eşliğinde anlatarak seyircileriyle buluşuyor.
   Serkan Budak’ın sahneye uyarladığı ve yönettiği Nilgün Belgün’ün hayat hikayesinden ve anılarından yola çıkarak sahnelediği gösteri 14 Şubat 2024 Çarşamba günü Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde.
Davetiyelerinizi Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi gişeden temin edebilirsiniz.