ORMAN KOROSU

18.2.2024 Pazar 13:00
ZÜBEYDE HANIM KÜLTÜR MERKEZİ DAVET VE NİKAH SALONU

Karga, ormanın büyük kuş korosunda şarkı söylemek istemektedir. Fakat çevresindeki kötü yorumlardan olumsuz etkilenmiş, özgüvenini kaybetmiş ve artık şarkı söylemeyeceği kararına varmıştır. Neşeli Dede ise Kargaya sesini eğitmesi için yardım eder. Karga, Neşeli Dede sayesinde özgüvenini tekrar kazanmış ve sesini eğitmeyi başarmıştır. Karga artık ormanın büyük kuş korosunda şarkı söyleyecektir.
   Barbaros Ergün’ün yazdığı ve yönettiği, İlayda Buse Uyar, Onur Doğan ve Uğur Karasakal’ın oynadığı oyun 18 Şubat 2024 Pazar günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Aydın Ilgaz Gösteri Salonu’nda çocuklarımızla buluşacak.
Biletlerinizi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Davet ve Nikah Salonu'ndan temin edebilirsiniz.