SÜPER PATATES VE KAÇAK BEZELYE- KAÇAK YUMURTA

22.2.2024 Perşembe 13:00

Süper Patates ve Kaçak Bezelye’nin bu yeni macerası ile çocuklar baharın gelişini kutlarken içlerindeki cesareti de ortaya çıkaracak, istedikleri zaman her şeyi başarabileceklerini Domates ‘ten öğrenecek, rengarenk balonlar, bayraklar ve çiçekler ile baharın gelişini süpermarkette sebze ve meyvelerle kutlayacak.
    Fatih Ermiş, Yağmur Dumrul, Kadir Yıldırım, Ahmet Onur Cevahir ve Şakir Diren’in oynadığı gösteri 22 Şubat 2024 Perşembe günü Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.