GERGEDANLAR KREP YEMEZ

25.2.2024 Pazar 13:00
ZÜBEYDE HANIM KÜLTÜR MERKEZİ DAVET VE NİKAH SALONU

Annenin ve babanın seni çok sevdiklerini bilmene rağmen, bazen söylediğin şeyleri dinlemediklerini hissettiğin oluyor mu? Evet dediğini duyar gibiyim. Öyleyse sen de tıpkı Begüm gibisin… Ama bir gün Begüm’ün anlatması gereken çok önemli bir şey oldu ve onu hiç kimse dinlemedi... Begüm’ün evde yaşayan mor bir gergedanla arkadaşlığını, anne ve babasına bu durumu anlatamamasını ele alan ‘’Gergedanlar Krep Yemez’’ kukla oyunu 25 Şubat 2024 Pazar günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Aydın Ilgaz Davet Salonu’nda çocuklarımızla buluşacak.
Biletlerinizi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Davet ve Nikah Salonu'ndan temin edebilirsiniz.