SEVİYORSAN GİT AYRIL BENCE

1.3.2024 Cuma 20:00

Boşanmak üzere olan bir çiftin son buluşmasında neler yaşanabilir? Ya bu son buluşulan yer aslında ilk buluşulan yerse? Geçmişi masaya yatırmayı düşünen Ayhan ve Özlem çifti Krizantem Çay Bahçesi’nin masasını seçince ortaya eğlenceli bir sonuç çıkar mı?

Boşanmayı düşünen çiftlerin gerçekte nasıl davranması gerektiğini eğlenceli bir dille anlatan İrfan Kangı, tek perdelik komedi oyunu olan “Seviyorsan Git Ayrıl Bence” ile hepimizin bir şekilde şahit olduğu aile içi uyuşmazlıkları sahneye taşıyor.

Tüm bu hesaplaşma içinde adeta seyircinin tarafsız bir hakem gibi temsilini yapan eğlenceli bir garsonun da olaylara dahil olduğu oyun, 1 Mart 2024 Cuma günü Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.