23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇOCUK ŞENLİĞİ

23.4.2024 Salı 14:00
BELEDİYE KENT MEYDANI

Sevgili Çocuklar!

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da Belediye Kent Meydanı’nda coşku ve neşeyle kutlayacağız.

Çeşitli gösteriler, etkinlikler, aktiviteler ve Tüzzün gibi değerli sanatçılarımızın konserlerinin yer alacağı şenliğimizde buluşalım.
   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. şan ve şeref yılı kutlu olsun.