MİMARSİNAN MUSİKİ DERNEĞİ TİYATRO TOPLULUĞU LÜKÜS HAYAT

18.4.2024 Perşembe 20:00

Mimarsinan Musiki Derneği Tiyatro Topluluğu'nun sahneye koyduğu oyun, o dönemdeki toplumun batılılaşma süreciyle yüzleşmesini ve bu süreçte yaşanan komik olayları aktarıyor.
   Müzikalde, küçük hırsızlıklarla geçinen Rıza ve Fıstık'ın, katıldıkları zengin bir kıyafet balosunun en dikkat çeken isimleri haline gelmeleriyle gelişen olaylar anlatılıyor. İkilinin içine düştüğü durum, batılılaşma çabası içinde olan halkın karşılaştığı komik durumlarla paralellik gösteriyor.
   Bu keyifli oyun, 18 Nisan 2024 Perşembe günü Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde seyircilerle buluşacak.